Ki ő?
Emma Rose Roberts 1991. február 10-én született New York-ban. Édesapja a híres színész, Eric Roberts. Emma karrierje 2001-ben kezdődött, amikor is megkapta a Betépve című filmben Johnny Depp lányának a szerepét. A Nincs mese című sorozatban énekelt és gitározott. Bemutatkozó albuma, az Unfabulous and More: Emma Roberts, amit 2005 szeptemberében kezdtek forgalmazni. Ezt követően számos filmben és sorozatban szerepelt: Sikoly 4, Rokonlelkek, Családi üzelmek, American Horror Story, Scream Queens.
TWITTER
 
Projektek

Amerikai Horror Story 8. | 2018
Státusz: Forgatás alatt
Szerepe: Madison Montgomery
Típus: Sorozat
Műfaj: Horror, Dráma, Thriller

 

Who We Are Now | 2017
Státusz: Kész
Szerepe: Jess
Típus: Film
Műfaj: Dráma

 

Billionaire Boys Club | 2018
Státusz: Kész
Szerepe: Sidney
Típus: Film
Műfaj: Életrajzi dráma

 

Little Italy | 2018
Státusz: Kész
Szerepe: Nikki Angioli
Típus: Film
Műfaj: Életrajzi dráma

 

 

Paradise Hills | 2018
Státusz: Utómunkálat
Szerepe: Uma
Típus: Film
Műfaj: Fantasy

 

In A Relationship | 2018
Státusz: Kész
Szerepe: Hallie
Típus: Film
Műfaj: Romantikus

 

 

Belletrist Book Club | Könyvklub
Szerepe: Emma saját maga
Típus: Könyv
Műfaj: Vegyes


 

 

 
Elite

 

 
Chat

Az oldalt egy ember szerkeszti: Cee! A chatben kérlek ne szidd Emmát, a szerkesztőt vagy a honlapot! Ha kérhetem, akkor a hirdetést is mellőzzük!

 
Információ
Nyitás 2016. 09. 01.
Szerkesztő Cee
Téma Emma Roberts
Tárhely G-Portál - ♥ Sosugary
Design Linda
Egyéb kódok Gergő
Nyilatkozat! Az oldal nem áll kapcsolatban Emmával vagy a hozzátartozóival, munkatársaival, menedzserével. Ez csupán egy nonprofit rajongói oldal, hogy minnél többet megtudjatok a színésznőről. Az oldalon minden saját, eltulajdonítani szigorúan tilos! A más helyekről származó tartalom forrással megjelölt!
© 2016-2018 Emma Roberts Hungary
 
Hírek

A 'Prada' reklámjában

2017.12.03. 18:14, Cee

A 2017-es ünnepi szezonban a Prada újra bemutatja a "The Postman's Gifts" című rövidfilmeket, melyek az elismert amerikai Autumn de Wilde rendező vezetésével készültek. A rendező két fő történetre bontotta a filmeket. Az első a "The Postman Dreams 2", ami összesen 4 rövidfilmből áll és a Prada Galleria táskákat reklámozzák benne. A második történet pedig a "The Postman's Gifts", melyben a Prada kiegészítőket reklámozzák szintén 4 rövidfilmben.

A "The Postman Dream" első része még 2015-ben került bemutatásra. A mostani, második részt (a 4 kisfilmet) a vágy, öröm, és az elégedettség inspirálta. A központi szereplő a Prada Galleria táska, ami kulcsfontosságú a filmekben. A vágy tárgya maga a táska. A részeket pedig a titokzatos postás, a hollywoodi csillag, Elijah Wood is összeköti, hiszen ő az összes részben szerepel postás egyenruhájában és piros csokornyakkendőjében. A filmek humorosak és szeszélyesek, kissé szürreálisak, ezek a filmek a fantázia életrekeltői, hogy elkényeztessenek!

A "The Postman's Gifts" című fejezet alá tartozó 4 kisfilmben a Prada kiegészítők mint totemek, talizmánok jelennek meg egy szürreális forgatókönyv szellemében. Christina Wargo énekesnő zenéje pedig még inkább kiemeli a nagylelkűség és szeretetteljes ajándékozás fogalmát és rámutat a Prada darabok meglepetésére.

Emma a "The Postman Dreams 2" első rövidfilmjében kapott szerepet, mely a "The Bogey" címre hallgat. Kedvencünk egy gyönyörű piros Prada (“Alpaca Wool and Silk Dress”) ruhát viselt, amihez egy elképesztő Prada cipőt (“Satin Mary Jane Pump”) választottak. A kisfilmben Emmának a postás hozta meg a gyönyörű Prada (“Large Galleria Tote Bag”) táskáját. Nézzétek meg a videót, mert nagyon aranyos kis reklám lett!

Ha a többi rövidfilmre is kíváncsiak vagytok katt ide!!!

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!